Thisted – den gamle købstad ved Limfjorden.

Thisted er en by med en lang historie beliggende ved Limfjorden i Nordvestjylland. Byen har været beboet siden vikingetiden og har en rig fortid, der stadig kan ses i de mange historiske bygninger og monumenter i området.

Thisted er dog mere end bare en by med en fascinerende fortid. Beliggenheden ved Limfjorden, tæt på Vesterhavet, gør det også muligt at nyde en afslappende dag ved vandet. 

Byen har også en masse aktiviteter og kulturelle tilbud at byde på. Der findes mange lokale restauranter, hvor der serveres friske, lokale råvarer, ligesom der er rig mulighed for at opleve den lokale kunst og kultur, herunder en teater, et musikhus og et kunstmuseum.

Thisted omgives af smukke naturområder, der er perfekte til vandreture, cykelture og andre udendørsaktiviteter. Der findes mange vandrestier og cykelruter, der fører gennem de fantastiske områder omkring byen tæt på Limfjorden.

Alt i alt er Thisted et must-see og hvis søger en ferie fyldt med historie, kultur, natur og livlige aktiviteter har byen og hele området masser at byde på. Så hvad venter I på? Book jeres ferie til Thisted i dag og oplev selv alle de skønne ting Thisted har at byde på!