Løkken er en charmerende badeby sydvest for Hjørring og lidt nord for Blokhus. Byen er kendt for sin smukke natur, lange sandstrande og livlige atmosfære og er en populær feriedestination for både danskere og udlændinge, der ønsker at slappe af og nyde sommerferien i et roligt og naturskønt område.

Løkkens stærkeste trækplaster er selvfølgelig strandene. De lange, brede og børnevenlige sandstrande giver rig mulighed for at nyde solen, bade i det klare vand og aktivere børnene. Strandene er også en populær destination for wind- og kitesurfere fra nær og fjern.

Løkken er i det hele taget omgivet af smuk og storslået natur og i tillæg til de lange, brede strande er der flere skov- og klitområder, der giver rig mulighed for at tage på vandreture. Der er også spor til mountainbikes.

Et andet stort trækplaster i Løkken er Børglum Kloster. Klosteret er et imponerende og historisk bygningsværk, som bestemt er et besøg værd. Det er en af Danmarks ældste klostre og et vigtigt kulturhistorisk mindesmærke. Det er også et populært sted for koncerter og arrangementer.

Der er et kæmpe udvalg af sommerhuse til leje i hele området, så man kan nyde en ferie i det fri med familie eller venner. Sommerhusene er typisk veludstyrede og har en skøn beliggenhed i naturen, tæt på vandet.

Alt i alt er Løkken en ideel feriedestination for dem, der ønsker at kombinere en afslappende ferie ved havet med et væld af kulturelle og naturskønne oplevelser. Byen og hele området byder på noget for enhver smag og den unikke atmosfære gør den til en attraktiv feriedestination.