Skærbæk er en hyggelig stationsby syd for RIbe med en historie, der går helt tilbage til 1100-tallet. I dag udgør byen et populært rejsemål på grund af de smukke omgivelser i området og de mange seværdigheder.

Især det nyligt opførte Marsktårn (Marsk Tower) har tiltrukket mange besøgende, siden det stor færdigt i august 2021. Her kan man nyde den fantastiske udsigt over marsken i Nationalpark Vadehavet. I nærheden af tårnet finder man endvidere Marsk Camp, der er et feriecenter med forskellige overnatningsmuligheder for autocampere og andre campister .

Et andet populært sted er Skærbækcentret, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter og arrangementer. Centret rummer også en svømmehal, et fitness center, en bowlinghal og meget mere. Skærbækcentret er derfor et oplagt valg, hvis man ønsker at opleve noget aktivt og sjovt, mens man besøger byen.

Skærbæk er også tæt på Rømø, der er en af Danmarks mest populære ferieøer. Her kan man nyde den brede sandstrand, der er særlig velegnet for aktiviteter som windsurfing og kiteboarding. Der er altså mange gode grunde til, at Skærbæk er en af de bedste destinationer på den jyske vestkyst for en aktiv og oplevelsesrig ferie.