Thorup Strand er en charmerende kystby beliggende i Han Herred, Nordvestjylland, i den sydlige ende af Jammerbugten. Stedet er kendt for sin smukke natur, dejlig strand og hyggelige atmosfære. Thorup Strand har en lang historie, der går tilbage til vikingetiden, hvor området var et vigtigt handelscentrum. I dag er byen et populært feriemål for både danske og udenlandske turister, der søger en afslappende ferie i de smukke omgivelser.

Thorup Strand er kendt for sin lange sandstrand, der er perfekt til solbadning og alle mulige vandaktiviteter. Om sommeren er der en livlig atmosfære med masser af badegæster og surfere. Det er også muligt at trække sig lidt tilbage og finde fred og ro i klitterne.

Thorup Strand er ikke mindst berømt for sit aktive fiskerimiljø, hvor man kan se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Der er mulighed for at smage på den lokale madkultur i nogle af de lokale restauranter, hvor der serveres friskfanget fisk og skaldyr.

Det er ikke mindst tv-programmet “Gutterne på kutterne” fra TV2, der har gjort Thorup Strand landskendt. Programmet følger livet ombord på nogle af de lokale fiskekuttere og giver et unikt indblik i det hårde arbejde, der ligger bag fiskeriet. Det er også muligt at tage en tur ud på havet med en kutter og se fiskeriet på nært hold.

Thorup Strand er et godt sted at holde ferie, der er fyldt med historie og kultur. Det er et roligt sted, hvor man kan slappe af og nyde naturen samtidig med, at der masser af aktiviteter at vælge imellem. Det er også et godt sted at tage børnene med, så de rigtig kan slå sig løs i den fantastiske natur.

Ønsker man bare at holde en afslappende ferie i Danmark, tæt på naturen i ro og fred er det også en oplagt mulighed. Kom selv og oplev det!