Blokhus er en charmerende badeby beliggende lidt syd for Løkken. Byen har en lang historie, der går tilbage til 1500-tallet, hvor den blev brugt som fiskerleje. I løbet af 1800-tallet voksede byen sig større, og i dag er det en populær ferieby for både danske og udenlandske turister.

Det er særligt de smukke, brede sandstrande, der udgør trækplasteret og de er ideelle for familier med børn, da vandet er lavt og forholdsvis roligt. Der er også rigtig gode forhold for wind- og kitesurfing.

Det naturskønne område omkring byen byder på mange vandrestier og cykelruter, hvor man kan komme helt tæt på det smukke landskab og de mange forskellige dyre- og plantearter. Der er også flere golfbaner i nærheden, hvis man ønsker at spille golf i ferien.

Et af Blokhus’ varemærker er de karakteristiske hvide badehuse, der ofte er gået i arv fra generation til generation.

Alt i alt er Blokhus et ideelt feriested for dem, der ønsker at nyde en afslappende ferie ved havet, i et naturskønt område og med masser af aktiviteter og attraktioner at vælge imellem. Byen udgør endvidere en god base for udflugter til andre dele af Nordjylland, hvor der også er mange spændende ting at opleve.