Hvide Sande er en idyllisk fiskerby på den centrale del af Vestkysten. Med sin fantastiske beliggenhed ved kysten og omgivet af skønne områder, udfordrer Hvide Sande enhver eventyrlysten. Byen er kendt for sin charmerende atmosfære og de mange aktiviteter, der er tilgængelige for besøgende i alle aldre.

Hvide Sande er en ung by, der blev grundlagt i 1931 i forbindelse med etableringen af slusehavnen, der regulerer vandgennemstrømningen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Fiskeri udgjorde oprindeligt hovederhvervet i byen men siden har den udviklet sig til en af Danmarks mest populære feriedestinationer. Det er særligt den skønne natur og de mange aktivitetsmuligheder, der tiltrækker de mange besøgende.

Hvide Sande’s største trækplaster er nok den smukke kystlinje, der giver mulighed for skønne vandreture langs vandet. Området er også kendt for sine mange vandaktiviteter, herunder sejlsport, kajakroning og surfing. De aktive besøgende vil også have mulighed for nærmere at udforske områdets mange cykel- og vandrestier

Der er også rig mulighed for at opleve den lokale kultur og historie. Besøg Fiskeriets Hus der er et lokalhistorisk museum med både ferskvand- og saltvands akvarier, eller nyd den charmerende bymidte, der er fyldt med hyggelige butikker og restauranter.

Alt i alt er Hvide Sande en fantastisk feriedestination, der tilbyder en unik kombination af naturskønne områder, kulturelle oplevelser og aktiviteter for hele familien. Så hvis I leder efter et sted at slappe af, opleve storslået natur og have en uforglemmelig ferie, bør Hvide Sande være øverst på jeres liste.