Thisted – den gamle købstad ved Limfjorden.

Thisted er en by med en lang historie beliggende ved Limfjorden i Nordvestjylland. Byen har været beboet siden vikingetiden og har en rig fortid, der stadig kan ses i de mange historiske bygninger og monumenter i området.

Thisted er dog mere end bare en by med en fascinerende fortid. Beliggenheden ved Limfjorden, tæt på Vesterhavet, gør det også muligt at nyde en afslappende dag ved vandet. 

Byen har også en masse aktiviteter og kulturelle tilbud at byde på. Der findes mange lokale restauranter, hvor der serveres friske, lokale råvarer, ligesom der er rig mulighed for at opleve den lokale kunst og kultur, herunder en teater, et musikhus og et kunstmuseum.

Thisted omgives af smukke naturområder, der er perfekte til vandreture, cykelture og andre udendørsaktiviteter. Der findes mange vandrestier og cykelruter, der fører gennem de fantastiske områder omkring byen tæt på Limfjorden.

Alt i alt er Thisted et must-see og hvis søger en ferie fyldt med historie, kultur, natur og livlige aktiviteter har byen og hele området masser at byde på. Så hvad venter I på? Book jeres ferie til Thisted i dag og oplev selv alle de skønne ting Thisted har at byde på!

Ikke-kategoriseret
admin

Velkommen til Vestkysten.dk

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen

Læs mere »
Ikke-kategoriseret
admin

Gammel Skagen

Også kendt som “Højen” udgør Gammel Skagen den vestlige bydel, der ligger ned til Tannis Bugt. Tidligere var det et fiskerleje men er i dag mere kendt som den mondæne

Læs mere »

Grenen

Grenen er en langstrakt tange eller odde nord for Skagen by, der er kendt som Danmarks nordligste punkt. Her er det muligt at se de to farvande Skagerrak og Kattegat

Læs mere »

Brøndums Hotel

Brøndums Hotel Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Læs mere »